un fenomen de fenomen (o_O)

de ce a aparut fenomenul pitzi in vietile oamenilor normali? de ce s-a dezvoltat intr-o asemenea masura incat sa ajunga sa corupa si cei mai cei dintre oameni? nu cu multi ani inainte, statutul de ‘pitzi’ nu era asa cautat, apreciat si adorat ca in zilele noastre.in zilele noastre: barbatii vad o tipa care merge pe strada, cu tocuri de 10 cm, imbracata in roz tipator, rosu sau orice alta culoare care cand o vezi te tai tot, de cele mai multe ori cu parul blond deschis dar uneori si suvitat si roscat. dupa ce trece aceasta faptura a naturii (pe parcursul depasirii se remarca de asemenea stratul impenetrabil de fond de ten,  glossuri si farduri) tipul se intoarce, se uita si spune: “o sa-mi bag ce bucata :D” iar cu putin noroc, o zice asa de tare incat pitzi aude si se simte extraordinar de mandra datorita curului ei imbracat in roz, portocaliu sau verde marker-style.

acest fenomen care este in plina dezvoltare in comunitatea romaneasca are si anumite avantaje… totusi… (doar ca mult mai putine decat dezavantaje). mai sunt si asa numitele pitzi cu gust, care reusesc sa imbine un strat moderat de farduri cu o imbracaminte … as putea spune chiar acceptabila. totate cele de mai sus reprezinta lucruri de bine, dar nici pe aproape piesa centrala… si anume mintea! aceste pitzi au luat o decizie foarte importanta, si anume, ca desi ajung sa arate foarte colorate, increzatoare si pitzi; sa isi mentina creierul in functiune sau de la caz la caz, sa inceapa sa-l foloseasca. oare aceste pitzi upgrade-anite sunt viitorul femeilor de prin ‘provincia’ romaniei? este oare bine ca o fata sa arate pitzi dar in acelasi timp sa fie si olimpica?

personal cred ca ar fi o realizare imensa daca fetele din ziua de astazi ar arata extra-fucking-ordinary si si-ar folosi si neuronii. dar in cazuri ca acestea, ajungi sa te intrebi, ce le impiedica pe aceste pitzi inteligente si cu umor sa devina … pai… efectiv pitzi? este o limita clara? sau fiecare si-o traseaza in functie de proprile dorinte?

acum mi-a venit o intrebare in minte, cand este o fata cu cateva dezavantaje fizice pitzi? si cand este pur si simplu un suflet neavantajat de mama natura?

Advertisements

4 responses to “un fenomen de fenomen (o_O)

  1. inafara de tema “pitzipoance” articolele noastre nu seamana aproape de loc. amandoi ne-am concentrat asupra unor lucruri diferite. citeste mai atenta articolele.

  2. dude…seamana prea mult cu a lu andra. plagiat and shit

  3. jos cu pitzipoancele si imitatiile lor !!! >:)

  4. itziri PITZIri problem, ma frend:

    n-ai sesizat inca diferenta intre o pitzipoanca si o tipa faina. exista (ce-i drept, rar) fete care imbina inteligenta cu frumusetea, fara sa renunte la personalitatea lor. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s